Vår historie

Olsen’s Handelsgartneri AS er en tradisjonsrik familiebedrift. I vår 108 år lange historie har vi produsert kvalitets produkter som har pyntet mange bord og hager. Gartneriet ble startet i 1905 av Jens Olaf Olsen som ble født 1878 i Storhedinge i Danmark. Han praktiserte i norske gartnerier før han startet Olsen’s Handelsgartneri i 1905. Familiebedriften er nå inne i sin fjerde generasjon med Øyvind Grunde som eier. Han tok over driften av gartneriet i 1993.

«Når du tar turen innom oss vil du oppleve et sted med sjel som ivaretar tradisjoner, men allikevel operer med den beste innenfor teknologi og planter.»

Bilde (30)

Handelsgartneriet har også en lang tradisjon med torgsalg i Arendal sentrum. Nesten helt siden oppstart har Olsen’s Handelsgartneri AS stått på torget i Arendal, sommer som vinter og solgt sine helårsprodukter av planter. Gartneriet har vokst over tid og er nå på hele 3500 kvadratmeter med moderne drivhus. Det satses stort på at plantene får minst mulig sprøytemidler. Dette er fordi plantene får lengre holdbarhet og at vi ønsker å være miljøbevisste. Gartneriet produserer og levererer til grossister over hele Sørlandet. Vi har åpent hele året og ønsker deg velkommen til å besøke oss. Vi holder til på Kongshavn på Tromøy.

Se kart her